Friday 20 November 2015

Komende activiteiten: decembereditie

Het wordt weer vroeger donker en buiten wordt het kouder. Hoog tijd om binnen met een kop warme chocolademelk bij de kachel te kruipen, ambachtelijke soep te eten en… een spellenavond te doen! Lekker ouderwets analoog. Bordspellen, kaartspellen, waar jij maar zin in hebt! Hierbij kun je denken aan RoboRally, Munchkin, Carcasonne, Tsuro, Mens-Erger-Je-Niet, Lord of the Fries, Masquerade, Kakkerlakkenpoker, etc etc. Heb je ook zin om te komen vrijdagavond 4 december? Dan kun je je aanmelden via deze doodle. Natuurlijk kun je ook spontaan besluiten langs te komen, maar als je ook graag mee wilt eten is aanmelden wel zo handig.

Kom langs met al je Linuxvragen
Ben je net begonnen met Linux, of nog niet eens, maar wel nieuwsgierig? Of droom je in command lines? Een kruk of een crack… het maakt niet uit, op deze maandelijkse inloopavond kun je alle kanten op. Moem en Stoneshop beantwoorden op vrijdagavond 11 december al jouw Linuxvragen op ieder niveau en helpen je om zelf verder te komen. Ook niet-deelnemers zijn welkom!

Arduino workshop
Arduwattes? Dat heeft Witchdoc uitgebreid uitgelegd op de Arduino Workshop wikipagina.

De doelgroep van deze workshop is de absolute beginner, een beetje ervaring met electronica of programmeren is wel handig. Wil je je kennis ophalen of ben je wel aan de Arduino begonnen maar denk je dat een workshop als deze je verder kan helpen dan ben je uiteraard ook welkom.

Bij de workshop wordt gebruik gemaakt van een uitgebreide Arduino starterkit. De kosten hiervan zijn € 42,-. Deze materialen worden natuurlijk jou eigendom. Mocht je zelf al over een arduino met breadboard beschikken dan kan je die natuurlijk meebrengen. Heb je zelf deze onderdelen al dan is de aanschaf van de starterkit niet noodzakelijk. Vermeld bij inschrijving s.v.p. of je een starterkit af zult nemen.

Omdat de Arduino’s besteld moeten worden kan tot uiterlijk 5 December ingeschreven worden, bij inschrijving gaarne ook meteen betalen. Niet-deelnemers (van de space) ontvangen een mailtje van de organisator omtrent betalingswijzen. Er is plaats voor maximaal 12 deelnemers.

Je kunt je voor deze workshop inschrijven via de Arduino Workshop wikipagina.

Maar ik kan die data niet.
Ben je nieuwsgierig geworden naar Hack42 maar kun je op geen van deze avonden aanwezig zijn? Houd dan de agenda in de gaten voor overige activiteiten. Of neem contact op per mail of irc!



from SpaceBlogs http://ift.tt/1YjR3il
via IFTTThttp://ift.tt/eA8V8J

No comments:

Post a Comment